A Mátyás Király Gimnázium karácsonya

A gimnázium aulájában a színpadon állt a feldíszített karácsonyfa, mely már ünnepi hangulatot teremtett önmagában, de ezenfelül a gimnázium diákjai Varga Zsuzsanna tanárnővel egy különleges karácsonyi koncerttel – mondhatni örömzenéléssel lepték meg tanáraikat, társaikat a közelgő karácsony alkalmából.

Kép

A szombati napon három rövidített és egy osztályfőnöki óra után benépesült a gimnázium aulája, 11 órakor kezdetét vette a karácsonyi műsor, mely a gimnázium B osztályos tanulói által készített meglepetés videóval indult. Ezt követően Takács Richárd 12. c osztályos és Proity Luca 11. a osztályos tanulók párbeszédes köszöntőt tártak a hallgatóság elé Mi is a karácsony címmel. Majd kezdetét vette az ünnepi műsor: idén a gimnázium tanulói egy fergeteges koncerttel lepték meg a közönséget, a gimnázium tanulóiból összeállt zenekar kísérte az énekeseket, akik karácsonyi dalokat énekeltek.

A zenészek: Nagy László 9. b, Muszti Anett 10. a, Baksa Marcell, Proity Zsombor,  Szalai Szabolcs 10. c, Szabó Olivér, Hont Attila 11.b, Szendrődy Csobán 11. c, Árok Attila 12. a, Pataki András 12. d osztályos tanulók voltak.

Énekelt: Proity Zsombor 10. c, Csanádi Éva Stella, Pernecz Réka, Proity Luca 11. a és Gyöngyösi Klaudia 12. d osztályos tanulók.

A koncert végén a szereplők kellemes ünnepeket kívántak diáktársaiknak és tanáraiknak.

SZÓLJ HOZZÁ!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s